• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • В Полтаве раскрыли очередную многомиллионную аферу

    Опубликовано: 2014-01-23 07:03:19

    Управління капітального будівництва Полтавської облдержадміністрації 15 січня уклало угоду з ТОВ «Промпостач І К» на будівництво (третя черга, корегування) протитуберкульозного диспансеру на 350 ліжок по вул.Київське Шосе, 1в, у селі Супрунівка Полтавського району Полтавської області. Вартість угоди складає 238,48 млн грн. Про це повідомляється у «Віснику державних закупівель».

    Роботи фінансуються з місцевих бюджетів і мають бути проведені до 2016 року.

    Йдеться про завершення будівництва обласного протитуберкульозного диспансеру для дорослих, що включає будівництво головного корпусу, до складу якого входять діагностичний та палатний блоки, харчоблок, споруди знезараження стічних вод, дизельної електростанції та прибудови до існуючої котельні з її переоснащенням.

    Також договором передбачено закупівлю техніки і меблів. Зокрема придбають холодильники, електроплити, лабораторні і лікарняні столи і тумби, стелажі, шафи, стільці, кушетки, ліжка, інгалятори, лікарняні ліфти та ін.

    Засновником фірми «Промпостач І К» є Сергій Стрижак, а директором Юрій Петрик відомий як власник ПП «Юріс-Будінвест» до кінця 2012 року. Відомо, що Юрій Петрик заснував «Юріс-Будінвест» у 2007 році разом із Сергієм Івановичем Шульгою. Людина з таким ПІБ є начальником Управління капітального будівництва Полтавської ОДА, головою комітету конкурсних торгів на цьому тендері. Згодом Шульга вийшов зі складу засновників цієї фірми.

    Також у протоколі розкриття конкурсних пропозицій фірма «Промпостач І К» вказала телефон (0532) 613-730, що вказувало як контактний на торгах і ПП «Промміськбуд», першозасновником якого також був Сергій Шульга.


    Конкурентами на торгах були полтавське ТОВ «Акватерм» Ірини Лукашової і ПрАТ «Київбудінвест» Володимира Петрука.

    У «Віснику державних закупівель опубліковано дані про підряди фірми «Промпостач І К» на суму 254,78 млн грн., «Юріс-Будінвест» – на 4,36 млн грн., «Промміськбуд» – на 2,57 млн грн. Також підряд на ремонт обласної філармонії за 3,83 млн грн. отримало ТОВ «Доломіт – Буд», яке очолює Михайло Верхола, що був співзасновником «Промміськбуд» і «Юріс-Будінвест».

    nashigroshi.org

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.