• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Уряд підтримав сиріт

    Опубликовано: 2005-08-31 15:52:00

    За інформацією міністра освіти і науки Станіслава Ніколаєнка, Кабінет Міністрів прийняв зміни до своєї постанови від 1994 року щодо виховання, навчання соціального та матеріального статусу дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, якими затвердив рівень одноразової грошової допомоги після закінчення ними навчальних закладів у розмірі двох прожиткових мінімумів - не менше за 846 гривень. До сьогодні виплати цій категорії дітей після закінчення навчання у закладах освіти, де вони перебували на повному утриманні держави, складали 85 гривень.

    Уряд також прийняв постанову про затвердження Порядку надання одноразової допомоги дітям-сиротам і дітям, позбавленим батьківського піклування, якою передбачається виплачувати одноразової допомогу після досягнення ними 18-річного віку. Передбачається, що ці діти на своє повноліття незалежно від того чи навчаються вони, чи працюють, чи перебувають під опікою або перебувають у спеціальних закладах отримають одноразову грошову допомогу, розмір якої встановлюватиметься законом України про державний бюджет на відповідний рік. Цього року виплати, згідно рішення Уряду, складатимуть 795 гривень на одну дитину-сироту і дитину, позбавлену батьківського піклування.

    Прес-служба МОН

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.