• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • В Киеве на Оболони назревает новый строительный скандал «со спецэффектами»

    Опубликовано: 2013-04-10 08:48:46

    Народний депутат України звернувся до голови КМДА О. Попова з проханням надати вичерпну інформацію щодо дозвільної документації на забудову на даній ділянці.

    Навпроти житлових будинків на вул. Зої Гайдай, 2 та 4 розпочалося будівництво. Про це повідомив народний депутат Олександр Бригинець.

    Як розповідають мешканці навколишніх будинків, все почалося з того, що за вказаною адресою невідомі підпалили склад прийому склотари. Наразі цю територію огородили та проводять нібито підготовчі будівельні роботи.

    «Я не був свідком пожежі, але бачив, як демонтували пункт прийому склотари, на місці якого тепер нібито розпочинають будівництво. Абсолютно впевнений, що саме майбутнє будівництво, а не пожежа стало причиною знесення пункту склотари. Оболонь ущільнюється й ущільнюється, життєвий простір зменшується прямо на очах. Це очевидно, а тому я повністю підтримую громаду у їхньому небажанні бачити перед вікнами свого будинку торгові чи офісні центри. На жаль, у нас, оболонців, є сумний досвід боротьби з такими об’єктами», – сказав Бригинець.

    Народний депутат України звернувся до голови КМДА О. Попова з проханням надати вичерпну інформацію щодо дозвільної документації на забудову на даній ділянці.

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.