• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • З 1 вересня 2005 року планується введення єдиної тарифної сітки

    Опубликовано: 2005-08-12 12:52:00

     З 1 вересня цього року  уряд планує запровадити оплату праці в бюджетній сфері на основі єдиної тарифної сітки. Про це повідомив міністр праці та соціальної політики В’ячеслав Кириленко на прес-конференції  у прямому ефірі радіо ”Київ”, підводячи підсумки роботи Міністерства за перше півріччя.   

    “На реалізацію цієї програми до бюджету закладено близько  1,4 млрд гривень”, - відзначив міністр.  За його словами, впровадження  єдиної тарифної сітки торкнеться практично усіх працівників бюджетної сфери, які за посадою і кваліфікацією будуть відноситися до певного розряду. Кириленко підкреслив, що співвідношення між граничними розрядами (найвищим і найнижчим) з кожним етапом використання  такої системи зростатиме. З 1 вересня це співвідношення становитиме 1:3.35. „Тобто, оплата працівників вищого розряду буде майже в 3,5 рази вищою, ніж оплата працівників найнижчого розряду”, - зазначив В’ячеслав Кириленко.

    Мінпраці та соцполітики

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.