• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Пенсійний фонд України: безкоштовні семінари для бухгалтерів

    Опубликовано: 2005-08-11 11:50:00

    Навчально-методичний центр Пенсійного фонду України запрошує бухгалтерів, працівників фінансових та кадрових служб підприємств, організацій, установ на безкоштовні семінари.

    Тема семінару, який відбудеться 17 серпня (середа) - "Страхові внески до Пенсійного фонду: порядок обчислення, сплати, звітності". На семінарі розглядатимуться питання: порядок обчислення та строки сплати страхових внесків, особливості обліку та звітності платників страхових внесків, відповідальність за порушення порядку обліку та звітності.

    18 серпня (четвер) відбудеться семінар "Документи для призначення пенсій: порядок оформлення і подання". В програмі семінару: особливості оформлення документів, які підтверджують трудовий стаж та заробіток, порядок та терміни подання документів для призначення пенсій, відповідальність за несвоєчасне оформлення та подання, видачу недостовірних документів.

    26 серпня (п’ятниця) на семінарі "Персоніфікований облік: особливості формування та подання звітності" мова піде про особливості заповнення документів первинної звітності до СПОВ, правилами заповнення паперових форм звітних документів, порядком та строками подання звітності, використанням програмного забезпечення АРМ-Р для формування звітів до СПОВ. На семінарі буде проаналізовано типові помилки та порушення при формуванні та поданні звітів.

    Семінари проводять керівні працівники і спеціалісти Пенсійного фонду України. Всі учасники семінарів отримають методичні матеріали за тематикою семінару. Місце проведення: м.Київ, вул. Б.Хмельницького, 55, Київська торгово-промислова палата. Реєстрація та додаткова інформація: (044) 280 52 44.

    Семінар проводиться за підтримки Проекту PADKO / USAID "Впровадження пенсійної реформи в Україні". 

    ЛIГАБiзнесIнформ

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.