• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Держкомзем підготував проекти указів Президента про спрощення процедури виділення земельних ділянок

    Опубликовано: 2005-07-29 12:01:00

    Державний комітет України із земельних ресурсів розробив проекти двох указів Президента про спрощення процедури виділення земельних ділянок. Про це голова Держкомзему Анатолій Даниленко повідомив на засіданні Рескомітету із земельних ресурсів АРК.

    “Згідно з дорученням Президента, фахівці Держкомзему розробили проекти указів, і на наступному тижні я їх буду подавати Президенту”, — сказав він.

    Проект указу “Про тимчасовий спрощений порядок продажу земельних ділянок під житлову забудову з аукціонів” покликаний істотно скоротити терміни отримання земельних ділянок, які зараз досягають 1,5 років. У документі пропонується впровадити практику “єдиного вікна”, коли всю підготовчу роботу щодо виділення ділянок будуть здійснювати безпосередньо працівники органів землеустрою. При цьому підготовка документів повинна вкладатися за термінами в проведення однієї сесії місцевої ради, яка затверджує рішення про надання землі.

    Проект указу Президента “Про невідкладні заходи щодо вдосконалення процедур оформлення прав на земельні ділянки” покликаний спростити саму процедуру виділення земельних ділянок, скоротивши число органів, що дають узгодження на виділення ділянок, з 36 до 9.

    Інформує Урядовий портал

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.