• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • В УЄФА майже визначилися зі своїми штаб-квартирами під час Євро-2012

    Опубликовано: 2011-07-25 14:17:09

    Представники УЄФА практично визначилися з місцями дислокації своїх співробітників під час матчів Чемпіонату Європи з футболу в 2012 році. 

    Декілька днів тому  УЄФА підписала угоду з п'ятизірковим готелем Донецька «Донбас Палас». За словами директора турніру в Украіні Маркіяна Лубківського, єдиний в Донецьку готель класу «еліт» повністю відповідає вимогам, які висунула УЄФА до своєї майбутньої тимчасової штаб-квартири. Втім, на користь «Донбас Палас» зіграв не тільки п'ятизірковий статус, але і його зручне місце розташування в самому центрі міста, технічне оснащення, а також наявність достатньої кількості номерів, в яких і розмістяться організатори.

    За підсумками угоди, «Донбас Палас» зобов'язується виділити під потреби УЄФА 80 комфортабельних номерів і 4 офісні приміщення. 

    На думку готельного експерта Олександра Кучера, вибір УЄФА цілком логічний. «У «Донбас Палас» серед готелів у Донецьку немає конкурентів, адже це єдиний п'ятизірковий готель міста. Теоретично співробітники УЄФА могли б зупинити свій вибір на готелі «Вікторія», розташованому зовсім поруч зі стадіоном «Донбас Арена». Але, по-перше, «Вікторія» має лише чотири зірки, а найголовніше - номерний фонд готелю розрахований тільки  на 38 кімнат. Підписувати ж угоду в розрахунку на ще недобудовану другу частину готельного комплексу «Вікторія» в УЄФА не ризикнули», - зазначає Олександр Кучер. 

    Крім статусу єдиного п'ятизіркового готелю міста, «Донбас Палас» носить статус і самого найдорожчого. Так, мінімальна вартість кімнати тут стартує від 4 000 грн. (500 доларів), а найкращий номер, «Королівський люкс», обійдеться постояльцеві в астрономічні 30 000 грн. (3 750 доларів). 

    Відзначимо, що трохи раніше УЄФА вже підписала угоду з харківським готелем «Харків Палас», а також з «Леополіс», в якій буде базуватися львівський штаб футбольної організації. 

    «Готелі, які визначені як штаб-квартири і міні-штаб-квартири,  відіграють значну роль у проведенні турніру. Саме вони будуть забезпечувати операційну підтримку цільових груп УЄФА протягом фінальної частини турніру», - констатував директор Євро-2012 Маркіян Лубківський. 

    У «Союзі європейських футбольних асоціацій» поки що не визначилися з розміщенням в Києві. На думку експертів, найбільші шанси прийняти у своїх стінах членів сім'ї УЄФА мають готелі «Хаят» і «Інтерконтиненталь». При цьому можливо, що європейські футбольні чиновники зупинять свій вибір відразу  на двох цих готелях. 

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.