• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Білорусь: 13 червня починається перший етап групової лісової сертифікації за системою FSC (Лісової опікунської ради)

    Опубликовано: 2005-06-10 11:45:18
    Чотири дні експерти-аудитори фірми NEPCon SIA (Данія), яка виграла міжнародний тендер на проведення робіт з групової лісової сертифікації в Білорусі, у супроводі білоруських колег працюватимуть в Столбцовському, Барановичському і Волковиському лісгоспах.

    Серед експертів, що прибувають до Мінська, - директор NEPCon SIA Пітер Фейлберг і координатор проекту по Білорусі Андрій Лалетін. Фахівці дадуть оцінку практиці лісового господарювання і ланцюгу постачань лісової продукції і продуктів її переробки на відповідність міжнародним стандартам.

    За наслідками попередньої оцінки буде підготовлено звіт про ступінь готовності лісгоспів до наступного етапу сертифікації - основної оцінки. Нагадаємо, що графік робіт з групової лісової сертифікації містить три пункти - попередня сертифікація, основна (запланована на вересень) і безпосередньо видача самих сертифікатів.

    Природно, що кожен подальший пункт починає працювати лише у разі успішної реалізації попередніх. Заплановано сертифікувати 5 груп лісгоспів (всього 20 господарств загальною площею понад 1,5 млн. га). Весь процес планується завершити до кінця 2005 року.

    Источник derevo.info e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.