• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • В'ячеслав Кириленко взяв участь у сесії Міжнародної конференції праці

    Опубликовано: 2005-06-10 11:21:03
    Міністр праці та соціальної політики України В‘ячеслав Кириленко взяв участь у пленарному засіданні 93-ї сесії Міжнародної конференції праці, що відбулася у Женеві (Швейцарія). Міністр провів зустрічі з Генеральним директором Міжнародного бюро праці Хуаном Сомавіа, Директором Регіонального бюро праці для країн Європи та Центральної Азії Фрідріхом Буттлером та міністром праці та соціальних справ Чеської Республіки Зденеком Шкромахом.

    Виступаючи на засіданні, В‘ячеслав Кириленко наголосив, що основними пріоритетами для нової української влади є “активна соціальна політика, спрямована на досягнення гідних стандартів життя українського народу, покращення системи соціального захисту, впровадження ефективної політики зайнятості та подальше реформування пенсійної системи”. “Ми переконані, що виконання нової програми зайнятості створить міцне підґрунтя для подальшого здійснення соціальних реформ та забезпечення готовності ринку праці та трудового потенціалу України до вступу до Світової організації торгівлі та приєднання до Європейського Союзу”, - сказав міністр.

    В‘ячеслав Кириленко заявив, що позитивно оцінює співпрацю з Міжнародною організацією праці, спрямовану на підтримку соціальних реформ у нашій країні. “Ми розраховуємо на подальше сприяння МОП гармонізації законодавства України в соціально-трудовій сфері згідно з вимогами конвенцій МОП та європейськими соціальними стандартами, розробленню ефективної стратегії зайнятості населення”, - наголосив В‘ячеслав Кириленко.

    Источник Урядовий Портал e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.