• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • «Ні Ющенко, ні Тимошенко не мають права керувати державою. Вони на це не здатні»

    Опубликовано: 2008-05-20 13:21:01

      Все, що зараз відбувається в державі, говорить про те, що “помаранчева” влада взагалі ні на що не здатна. Про це заявив лідер Соціал-демократичної партії України (об'єднаної) Юрій Загородній, коментуючи нинішнє протистояння між прем'єром і Президентом.

    За його словами, протистояння між Тимошенко і Ющенком довело, що "ні прем'єр, ні Президент не мають права керувати державою, тому що вони на це не здатні".

     

    Коментуючи інформацію про те, що Служба безпеки України перевіряє причетність колишнього лідера Соціал-демократичної партії (об'єднаної) Віктора Медведчука до організації системи підкупу виборців на виборах мера Києва і Київської міської ради, і відповідаючи на питання, чи не вважає він, що силові органи виконують політичні замовлення, Юрій Загородній відзначив:

     

    "Є така мудра народна приказка: "Не вмер Данило, так галушкою вдавило". Ось і відповідь на дії всієї "помаранчевої" команди, або різноколірних лібералів, які керують Україною останні три роки. Всі вони - і помаранчевих. і біло-блакитних відтінків. Зараз вони ще і "серцевими стали".

     

     

    джерело

     

     

     

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.