• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • AIESEC дає зелене світло Соціальній Відповідальності Бізнесу у Києві

    Опубликовано: 2008-01-17 09:50:36

    Тема соціальної відповідальності бізнесу (СВБ) стає дедалі актуальнішою у наш час, і саме тому AIESEC у Києві присвячує цій темі власний проект. Проект включає круглий стіл на тему соціально відповідального бізнесу, який відбуватиметься 19 лютого у приміщенні Києво-Могилянської Бізнес-Школи.

    Не існує єдиного та докорінно повного визначення соціальної відповідальності бізнесу. Але усі вони ґрунтуються на тому, що комерційна діяльність повинна мати позитивний вплив на суспільство.

    На думку Філіпа Котлера, є «дві причини того, чому компанії у процесі прийняття рішень необхідно брати до уваги фактор соціальної відповідальності. Перша – щоб суспільство сприймало її як відповідального корпоративного громадянина. Друга – щоб запобігати поганій славі серед споживачів та негативним публікаціям…»

    Соціальна відповідальність кожної компанії є своєрідним звітом перед суспільством не лише про її здобутки та загальне визнання, але й про те, який вклад вона робить у розвиток країни.

    Отже, міжнародна студентська організація AIESEC вбачає майбутнє за розвитком соціально відповідального бізнесу в Україні, насамперед у Києві, і тому організовує проект присвячений цій нагальній проблемі. Відправною точкою цього проекту є круглий стіл на тему: «Розвиток соціальної відповідальності бізнесу в Україні. Розвиток фахівців у сфері соціальної відповідальності бізнесу». Круглий стіл відбудеться 19 лютого у приміщення Києво-Могилянської Бізнес-Школи. Ця подія покликана об’єднати представників провідних українських компаній, державних та недержавних організацій та залучити до дискусії вітчизняних й іноземних спеціалістів у галузі соціально відповідального бізнесу.

    Модератором на круглому столі виступить Марина Стародубська, віце-президент UAPR.

    У круглому столі приймуть участь такі іноземні фахівці як Тобіас Уебб (Тobias Webb), редактор британського журналу «Ethical Corporation», www.ethicalcorp.com, та Івонна Куражко, представник Responsible Business Forum Poland.

    Вартість участі у круглому столі становить 350 гривень. Партнерам Європейської Бізнес Асоціації (ЕВА) надається знижка у розмірі 10%.

    Другою важливою частиною проекту є міжнародна програма стажувань. Планується залучити до співпраці кваліфікованих спеціалістів з інших країн, молодих фахівців у сфері СВБ. Кожна компанія, яка приймає спеціаліста, самостійно формулює вимоги до нього та визначає коло його діяльності. Протягом стажування молодий фахівець матиме змогу розробити та втілити у життя практики соціально відповідального бізнесу у сферах зв’язків з громадськістю, маркетингу, роботи з персоналом, фінансів, адміністрування.

    Завершальною частиною буде прес-конференція, на якій будуть підведені підсумки проекту. До участі у прес-конференції будуть запрошені компанії, які брали участь у програмі стажувань.

    Додаткову інформацію можна знайти на сайті www.aiesec.kiev.ua або звернутися до Ірини Шейко, керівника проекту «Соціальна Відповідальність Бізнесу», 8 067 233 46 99, e-mail: ira.sheyko@aiesec.net.

    Відповідальна за надану інформацію

    Колесник Тетяна,

    Менеджер зі зв’зків із громадськістю

    проекту «Соціальна Відповідальність Бізнесу»

    AIESEC у Києві

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.