• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Податкова винесла на громадське обговорення проект наказу про щомісячне оприлюднення даних із Реєстру платників ПДВ

    Опубликовано: 2005-04-28 19:44:30
    Проектом наказу ДПА України передбачено щомісячне оприлюднення даних із Реєстру платників податку на додану вартість та інформації про осіб, позбавлених реєстрації в якості платників податку з ініціативи органів державної податкової служби чи рішенням суду, повідомляє Укрінформ з посиланням на Управління інформаційної політики податкового відомства. Згідно з проектом, зазначені дані розміщуватимуться на сайті ДПА України (www.sta.gov.ua) до 12 числа кожного місяця.

    Проект наказу ДПА України "Про Зміни та доповнення до Положення про Реєстр платників податку на додану вартість" та аналіз регуляторного впливу цього акту розміщено на сайтах податкового відомства (www.sta.gov.ua) у розділі "Проекти нормативно-правових актів" та Ради підприємців при Кабінеті Міністрів України (www.business-rada.kmu.org.ua, www.rp.org.ua).

    Зауваження та пропозиції до цього акту фізичні та юридичні особи можуть надсилати упродовж одного місяця з дати оприлюднення проекту на адресу розробника: поштову - 04655, МПС, м. Київ - 53, Львівська площа, 8, Державна податкова адміністрація України, Департамент автоматизації процесів оподаткування - та електронну - uburij@sta.gov.ua.

    Зауваження та пропозиції також можна надсилати на адресу Ради підприємців при Кабінеті Міністрів України: поштову - 01008, м. Київ, вул. Грушевського, 12/2 - та електронну - business-rada@kmu.org.ua.

    Довідка. Проект наказу ДПАУ "Про Зміни та доповнення до Положення про Реєстр платників податку на додану вартість" розроблено відповідно до вимог абзацу 7 пункту 13 розділу 2 Закону України від 25 березня 2005 року №2505-IV "Про внесення змін до Закону України "Про Державний бюджет України на 2005 рік" та деяких інших законодавчих актів.

    Инф. Урядовий портал e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.