• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • АМКУ перевіряє обґрунтованість підвищення тарифів "Воля-Кабель"

    Опубликовано: 2005-04-28 14:50:46
    Антимонопольний комітет України розпочав розгляд справи у зв'язку з підвищенням тарифів на послуги кабельного телебачення ЗАТ “Воля-Кабель” у м.Києві.

    До Антимонопольного комітету звернулася компанія “Воля-Кабель” за роз'ясненням щодо дотримання вимог законодавства про захист економічної конкуренції при впровадженні нових тарифів на послуги кабельного телебачення. Одночасно, до Комітету надходять звернення від споживачів з проханням з'ясувати правомірність таких дій.

    У цьому зв'язку, Комітет прийняв рішення провести детальне дослідження аби запобігти можливим зловживанням на цьому ринку.

    Коментуючи прийняте рішення, Голова Антимонопольного комітету України Олексій Костусєв зазначив: “Антимонопольний комітет за своєю сутністю завжди виступає проти надмірного регулювання ринку. В ситуації ж із тарифами на послуги кабельного телебачення Антимонопольний комітет був ініціатором регулювання тарифів. Ми виходили з того, що оператори кабельного телебачення є монополістами і розмір тарифів зачіпає інтереси мільйонів не надто забезпечених людей. Однак, на даний час, всупереч нашій думці, регулювання тарифів відмінено. Природно, це відкрило можливість для зростання цін. З тим, щоб у межах своєї компетенції розібратися у процесах, котрі сьогодні відбуваються на ринку кабельного телебачення, ми відкрили справу і проводимо серйозне розслідування. У тій мірі, в якій це залежить від Антимонопольного комітету, ми зробимо усе, щоб не допустити необґрунтованого зростання цін. Сподіваюся, що інші органи влади також займуть у цьому питанні активну позицію ”.

    Инф. Урядовий портал e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.