• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Знецінення долара призведе до подорожчання нерухомості на 15%

    Опубликовано: 2005-04-27 15:21:13
    Нерухомість подорожчає на 15% через знецінення долара, прогнозують спостерігачі. Поки істотних змін на ринку не видно, але житло а новими цінами продаватимуть вже за кілька днів. Продавці притримують своє житло, бо можна буде "наварити" кілька зайвих тисяч. Активізувалися і інвестори. Вони інтенсивно вкладають гроші у будівництво, повідомила програма «Діловий світ» (УТ-1) увечері 26 квітня.

    "По інтенсивності грошового потоку проти аналогічного періоду минулого року інвестори ідуть на 1/12 попереду, тобто на місяць по сумі залучених коштів", - каже Василь Можар, заступник директора будівельної компанії.

    Незабаром купівельний попит може різко піднятися, адже нерухомість – найкращий спосіб зберегти заощадження. Чимало людей дістануть для цього заховані на "чорний день" гроші. Відтак ціна ще зросте.

    "Це може призвести до, ну, зростання попиту серед тих покупців, які вирішують не свої житлові якісь проблеми, а просто вкладають гроші для того, щоб диверсифікувати свої капітали. І оце може, звичайно, вплинути на те, що ціни будуть зростати неадекватно", - пояснює Олександр Бондаренко, президент Асоціації фахівців з нерухомості.

    Якщо "зелений" падатиме і надалі – нерухомість "прив'яжуть" до гривні. Вже зараз в оренді офісів і торгових площ перевагу віддають національній валюті.

    Инф. ИА «Гаряча Лінія» e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.