• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Повідомлення про оприлюднення проекту наказу ДПА України „Про внесення змін до Порядку роботи представників органу державної податкової служби на акцизних складах підприємств, що виробляють горілку та лікеро-горілчані вироби”

    Опубликовано: 2005-12-22 14:13:00
    Відповідно до статті 2 Закону України від 19 грудня 1995 року № 481/95-ВР „Про державне регулювання виробництва і обігу спирту етилового, коньячного і плодового, алкогольних напоїв та тютюнових виробів” (зі змінами та доповненнями), ДПА України розробила проект наказу „Про внесення змін до Порядку роботи представників органу державної податкової служби на акцизних складах підприємств, що виробляють горілку та лікеро-горілчані вироби”.
    Зміни вносяться до Порядку роботи представників органу державної податкової служби на акцизних складах підприємств, що виробляють горілку та лікеро-горілчані вироби, затвердженого наказом ДПА України від 14.05.05 № 178 та зареєстрованого в Міністерстві юстиції України 27 травня 2005 року за №583/10863 з метою підвищення ефективності .
    Передбачається розширити завдання та функції представників органів державної податкової служби на акцизних складах підприємств, що виробляють горілку та лікеро-горілчані вироби. А саме: вони братимуть участь в інвентаризації спирту, в обов’язковому опломбуванні лічильників готової продукції та здійсненні щоденного контролю за їх показниками, а у разі одно- чи двозмінної роботи акцизного складу – в опломбуванні спиртосховища, цеху розливу та складу готової продукції після закінчення його роботи.
    Запровадження цього регуляторного акта дозволить підвищити ефективність роботи представників податкових органів на акцизних складах підприємств – виробників горілки та лікеро-горілчаних виробів, а також сприятиме запобіганню і боротьбі з незаконним виробництвом продукції з вмістом спирту, забезпечить посилення контролю за повнотою і своєчасністю надходжень акцизного збору до бюджету.
    Проект наказу ДПА України „Про внесення змін до Порядку роботи представників органу державної податкової служби на акцизних складах підприємств, що виробляють горілку та лікеро-горілчані вироби” та аналіз його регуляторного впливу розміщено на веб-сайті Державної податкової адміністрації України (www.sta.gov.ua) в розділі „Проекти нормативно - правових актів” та на сайті регуляторних актів, створеному Радою підприємців при Кабінеті Міністрів України (www.rp.org.ua).
    Пропозиції та зауваження до зазначеного проекту наказу від фізичних та юридичних осіб, їх об’єднань приймаються упродовж 1 місяця з дати його оприлюднення на адресу розробника: поштову – 04655 МСП, м. Київ-53, Львівська пл.,8, ДПА України, Департамент з питань адміністрування акцизного збору і контролю за виробництвом та обігом підакцизних товарів, і електронну –  vgoverdovskaya@sta.gov.ua.
    Пропозиції та зауваження також можна надсилати на адресу Ради підприємців при Кабінеті Міністрів України: поштову – 01008, м. Київ, вул. Грушевського, 12/2 та електронну – business-rada@kmu.gov.ua та на адресу Державного комітету України з питань регуляторної політики та підприємництва: поштову – 01011, м. Київ, Арсенальна, 9/11 й електронну – press@dkrp.gov.ua.
    ДПА України

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.