• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Горностаївський район поліпшує свій інвестиційний імідж

    Опубликовано: 2006-02-09 12:44:00

    Горностаївка впевнено набуває риси інвестиційно привабливого району Херсонської області. До переліку інвестиційних проектів вже увійшли 4 об’єкти із залучення інвестицій. Крім того, протягом 2005 року розроблена інвестиційна карта району, в якій передбачена комплексна характеристика району, зазначено конкретні напрямки можливої реалізації інвестиційних проектів з їх відповідним описом.

    За 9 місяців 2005 року підприємствами та організаціями всіх форм власності за рахунок усіх джерел фінансування в районі освоєно 7324 тис. грн. капітальних інвестицій. Переважну частину з них – 92,4% становили інвестиції в основний капітал. Інвестування власними коштами склали 3534 тис. грн., що у 2,7 рази більше відповідного періоду минулого року.

    Очікується за 2005 рік отримати загальний обсяг капітальних вкладень за рахунок усіх джерел фінансування в сумі 9,8 млн. грн., що складає 101% до 2004 року. У 2006 році прогнозується інвестувати в основний капітал 10 млн. грн.

    "Урядовий портал"

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.