• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Зміни законів Господарського кодексу України

    Опубликовано: 2006-02-17 11:35:00

    Комітет з питань економічної політики, управління народним господарством, власності та інвестицій проект закону про внесення змін до деяких законодавчих актів України (Інформаційне управління)

    Законопроектом пропонується внести зміни до Господарського кодексу України та законів "Про бухгалтерський облік та фінансову звітність в Україні" і "Про державну підтримку малого підприємництва".

    Зокрема, запропоновані зміни до Закону "Про бухгалтерський облік та фінансову звітність в Україні" передбачають запровадження відкритими акціонерними товариствами, цінні папери яких знаходяться у лістингу організаторів торгівлі на фондовому ринку, професійними учасниками ринку цінних паперів, банками, страховиками та установами недержавного пенсійного забезпечення, складання фінансової та консолідованої фінансової звітності за міжнародними стандартами фінансової звітності.

    Також пропонується уточнити визначення термінів "бухгалтерський облік", "економічна вигода", "облікова політика", організаційні форми ведення бухгалтерського обліку в бюджетних установах, дозволити власнику (керівником підприємства) затверджувати перелік осіб, які надають право іншим особам підприємства здійснювати господарські операції з відпуску і витрачання коштів, цінних паперів, матеріальних і нематеріальних активів та іншого майна (підписувати первинні документи). Для неприбуткових організацій (крім тих, річна звітність яких підлягає оприлюдненню) законопроектом встановлюється скорочена за показниками фінансова звітність.

    "ВРУ"

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.