• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Закон про оздоровлення та відпочинок дітей

    Опубликовано: 2006-02-17 14:05:00

    Комітету з питань соціальної політики та праці рекомендує Верховній Раді прийняти за основу проект закону про оздоровлення та відпочинок дітей, поданий Кабінетом Міністрів

    Законопроект визначає основні напрямки державної політики в галузі оздоровлення та відпочинку дітей, забезпечення гарантій та реалізації прав дитини у сфері організації дитячого оздоровлення та відпочинку, впровадження порядку надання оздоровчих послуг, основні напрямки створення соціально-економічних умов для якісного оздоровлення та відпочинку, функції органів державної влади і органів місцевого самоврядування, правові, фінансові та організаційні засади утворення та діяльності дитячих оздоровчих закладів, їх права та обов\'язки.

    Члени Комітету прийшли до висновку, що прийняття такого закону сприятиме створенню правової та соціально-економічної бази для забезпечення права дитини на оздоровлення та відпочинок, і дозволить визначити повноваження органів державної влади, органів місцевого самоврядування, громадськості, профспілок у сфері оздоровлення та відпочинку дітей.

    Водночас, Комітет з питань соціальної політики та праці висловив ряд зауважень до проекту. Депутати звернули увагу на певні неточності у використанні термінів у законопроекті. Крім того, пропонується внести зміни до положень стосовно тривалості відпочинкової зміни (збільшити до 14 діб). Окремі статті потребують, на думку депутатів, доповнення.

    "ВРУ"

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.