• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Закон "Про адвокатуру"

    Опубликовано: 2006-03-02 12:03:00

    Комітет з питань правової політики рекомендує парламенту прийняти за основу проект закону про внесення доповнення до Закону "Про адвокатуру" (реєстр. № 8666)

    Законопроект спрямований на врегулювання питання щодо забезпечення доступу до ринку правових послуг та поширення національного режиму на іноземних адвокатів, що сприятиме забезпеченню вступу України до Світової організації торгівлі.

    Це питання, зазначив голова Комітету В.Онопенко, запропоновано вирішити шляхом законодавчого закріплення права іноземного адвоката надавати правову допомогу в Україні, але лише з законодавства країни, у якій йому надано статус адвоката.

    Відповідно до висновку Головного науково-експертного управління Апарату Верховної Ради України, доповнення чинного закону до остаточного вирішення цього питання у новому Законі "Про адвокатуру", можна було б обмежити лише положенням про те, що адвокати іноземних держав на території України здійснюють свою діяльність відповідно до міжнародних договорів, згода на обов´язковість яких надана Верховною Радою України.

    "ВРУ"

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.