• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Закон України "Про пожежну безпеку"

    Опубликовано: 2006-03-09 11:00:00

    Комітет з питань законодавчого забезпечення правоохоронної діяльності рекомендує Верховній Раді прийняти за основу проект закону про про внесення змін до статті 10 Закону України "Про пожежну безпеку" (щодо удосконалення системи видачі дозволів на початок роботи), поданий народним депутатом М.Маркуш

    Законопроектом встановлюється певний перелік об\'єктів, дозволи на які органами державного пожежного нагляду не оформляються, започатковується декларативний принцип, визначаються підстави для видачі дозволу або для прийняття рішення про відмову в його видачі, термін прийняття рішення, а також дається доручення Кабінету Міністрів щодо приведення своїх нормативно-правових актів у відповідність до проекту закону.

    Автор аргументувала законодавчу ініціативу тим, що проблеми, з якими стикаються суб\'єкти господарювання під час отримання дозволів на початок роботи від органів державного пожежного нагляду, є в деякій мірі наслідком недосконалої нормативної бази. Змінити ситуацію, що склалась у сфері дозвільної роботи органів державного пожежного нагляду, можливо через реорганізацію певних положень нормативно-правових актів.

    Комітет зазначив, що прийняття проекту закону про внесення змін до Закону України "Про пожежну безпеку" дасть можливість зменшити перелік об\'єктів, дозволи на які уповноважені видавати органи державного пожежного нагляду, що в свою чергу значно спростить започаткування діяльності суб\'єктів господарювання.

    "ВРУ"

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.