• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Зміни до Кримінально-виконавчого кодексу України

    Опубликовано: 2006-03-14 11:02:00

    Комітет з питань законодавчого забезпечення правоохоронної діяльності рекомендує Верховній Раді прийняти проект закону про внесення змін до Кримінально-виконавчого кодексу України" (щодо гуманізації виконання та відбування покарань засуджених) у другому читанні та в цілому

    Законопроект підготовлено відповідно до статті 92 Конституції України з метою гуманізації призначення та виконання покарань, дотримання стандартних правил поводження з в\'язнями. Проект розроблено для законодавчого забезпечення основних принципів Європейських в\'язничних правил, а саме: зведення до мінімуму різниці між умовами життя в колонії і на свободі, підтримання здоров\'я засуджених та почуття їх особистої гідності.

    Комітет зазначив: прийняття законопроекту дозволить розв\'язати деякі проблеми кримінальної політики в Україні щодо гуманізації виконання та відбування покарань, забезпечить необхідні умови для соціальної і правової захищеності засуджених.

    "ВРУ"

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.