• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Закон "Про виконавче провадження"

    Опубликовано: 2006-03-15 15:51:00

    Верховна Рада України прийняла Закон "Про внесення змін до Закону України "Про виконавче провадження" (щодо виконання судових рішень)

    Закон вносить зміни до чинного законодавства України, спрямовані на подальше вдосконалення порядку виконання судових, а також інших рішень, виконання яких відбувається за цим законом.

    Цей закон переслідує ціль сприяти своєчасному виконанню судових рішень, невідворотності їх виконання, а також захисту інтересів кредиторів.

    Відповідно до цього закону, державною виконавчою службою підлягають виконанню, зокрема, виконавчі листи, що видаються судами, та накази господарських судів, у тому числі на підставі рішень третейського суду; ухвали, постанови судів у цивільних, господарських, адміністративних та кримінальних справах у випадках, передбачених законом; судові накази; виконавчі написи нотаріусів; посвідчення комісій по трудових спорах, що видаються на підставі відповідних рішень цих комісій тощо.

    "ВРУ"

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.