• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Закон "Про транзит вантажів"

    Опубликовано: 2006-03-17 10:32:00

    Комітет з питань Європейської інтеграції підтримує проект закону про внесення змін до статті 6 Закону "Про транзит вантажів"

    Основна мета законопроекту — правове врегулювання питання використання коносаменту в якості документації транзиту при декларуванні транзитних вантажів відповідно до митного законодавства України.

    Проектом передбачено використання коносаменту в якості документації транзиту при декларуванні транзитних вантажів, що переміщуються морським транспортом в межах одного пункту пропуску, відповідно до митного законодавства України.

    Необхідність прийняття проекту обґрунтовується, насамперед, потребою забезпечення спрощення митних процедур, які мають застосовуватися у випадках транзиту вантажів, що переміщуються морським транспортом.

    Члени Комітету визнали законопроект таким, що не суперечить праву Європейського Союзу і вирішили рекомендувати профільному Комітету законопроект на розгляд Верховної Ради України для прийняття за основу.

    "ВРУ"

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.