• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Гладкіх : Ми відновимо славну традицію студенських загонів

    Опубликовано: 2006-03-22 11:48:00

    21 березня Генеральний директор Укрзалізниці Василь Гладкіх відвідав Східно-Український Національний Університет імені Володимира Даля в місті Луганську.

    Днями найбільшому в області навчального закладу виповниться 26 років. В Університеті навчається більш ніж 32 тисячи студентів. Генеральний директор відвідав наукові кафедри ВУЗу, музей та кабінети практичних занять, де отримують необхідні знання майбутні фахівці-транспортники.

    В живому неформальному спілкуванні з молоддю Генеральний директор Укрзалізниці сказав, що в зв\'язку з новими програмами, такими як електрифікація, швидкісний рух, рельсовий автобус, Укрзалізниця матиме потребу в молодих фахівцях і готова взяти їх на практику, а потім і на роботу.

     “Сьогодні я домовлявся з ректором про заключення угоди з університетом, щодо практики та відновлення славної традиції студенських загонів. Ми навіть плануємо створення студенських потягів, де студенти–провідники зможуть отримувати практичні навички праці та заробляти гроші”,– повідомив Василь Гладкіх. Це вигідно не тільки для молодих людей – за попередніми підрахунками економістів, влітку, в період збільшення обсягів перевезень, економія Укрзалізниці при цьому складе 12 млн. грн.

    "Урядовий портал"

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.