• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Представлено стратегію розвитку малого та середнього бізнесу в Донецькій області

    Опубликовано: 2006-03-23 11:07:00

    На засіданні координаційної ради з питань розвитку підприємництва в Донецькій області, яке провів заступник голови облдержадміністрації Геннадій Гришин, спеціальною робочою групою з представників влади, ділових та наукових кіл було представлено проект Регіональної стратегії розвитку малого та середнього бізнесу в області до 2010 року.

    Для забезпечення інтенсивного розвитку малого та середнього бізнесу проектом регіональної стратегії передбачені 4 стратегічні напрямки:

    1.Забезпечення постійного співробітництва між бізнесом, органами місцевого самоврядування та виконавчої влади для створення ефективного регуляторного середовища.

    2. Здійснення на необхідному рівні фінансово-кредитної підтримки малого та середнього бізнесу.

    3. Формування сучасної інфраструктури підтримки підприємництва.

    4. Створення передумов для об’єднання підприємців навколо захисту власних прав та інтересів.

    „Разом з традиційними для Донеччини базовими галузями промисловості, сектор малого та середнього бізнесу стає одним з основних роботодавців. В ньому вже зайнято близько 300 тисяч жителів області, які забезпечують до 25% наповнення місцевих бюджетів. Саме малий та середній бізнес вже у найближчий час може забезпечити суттєвий приріст прибутків населення та бюджету і стане реальною основою для формування середнього класу в регіоні”, – відзначив Геннадій Гришин під час засідання.

    Пропозиції до проекту стратегії можна надсилати протягом місяця до управління економіки облдержадміністрації для вивчення та узагальнення.

    "Урядовий портал"

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.