• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Сьогодні Україна презентує в Будапешті проект проведення Євро-2012

    Опубликовано: 2006-03-23 15:12:00

    23 березня 2006 року в Будапешті міністр України у справах сім’ї, молоді та спорту Юрій Павленко бере участь у роботі ХХХ Конгресу Європейської спілки футбольних асоціацій (УЄФА).

    Міністр провів зустрічі з Президентом ФІФА Йозефом Блаттером та Президентом УЄФА Леннартом Йоханссоном, де йшлося про перспективи розвитку футболу в Україні. Керівники провідних футбольних асоціацій відзначили видатну роль нашої країни у розвитку світового та європейського футболу.

    провів зустрічі з Президентом ФІФА Йозефом Блаттером та Президентом УЄФА Леннартом Йоханссоном, де йшлося про перспективи розвитку футболу в Україні. Керівники провідних футбольних асоціацій відзначили видатну роль нашої країни у розвитку світового та європейського футболу.

    Під час Конгресу Юрій Павленко разом з міністром спорту Республіки Польща Томашем Ліпєцем презентували Президентам ФІФА, УЄФА та членам виконкому провідних футбольних асоціацій проект проведення в Україні та Республіці Польща фінальної частини Чемпіонату Європи 2012 року з футболу.

    У презентації проекту також взяли участь президент Національного олімпійського комітету України Сергій БУБКА, виконавчий директор проведення Євро-2012 в Україні Іван Федоренко, президенти Федерації футболу України Григорій Суркіс та Федерації футболу Польщі Міхал Лісткєвіч.

    Водночас з Україною на Конгресі презентували свої проекти Італія та Угорщина/Хорватія.

    За словами міністра Юрія Павленка, експерти оцінили україно-польський проект як достойний, і навіть назвали кращим у порівнянні з проектами конкурентів.

    Ця презентація є важливою для подальшого рішення щодо визначення переможця тендеру, яке буде прийнято на засіданні Виконкому УЄФА 7 грудня 2006 року.

    "Урядовий портал"

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.