• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Українські і пакистанські військові бажають співпрацювати

    Опубликовано: 2006-03-28 15:33:00

    В Україні з візитом перебуває делегація викладачів та слухачів Національного військового коледжу Ісламської Республіки Пакистан на чолі з начальником цього навчального закладу генералом Джамалем Зіа.

    Головна мета візиту пакистанських військових полягає в ознайомленні із системою військової освіти в Україні та обговоренні можливості започаткування проекту двосторонньої співпраці в галузі військової освіти та підготовки кадрів.

    Перебуваючи у Києві представники пакистанської військової делегації проведуть робочі зустрічі з керівництвом Департаменту військової освіти та науки Міністерства оборони України, під час яких ознайомляться із системою військової освіти в Україні та підготовки кадрів.

    Також слухачі і викладачі Національного військового коледжу Ісламської Республіки Пакистан відвідають Національну академію оборони України, де ознайомляться із системою підготовки кадрів в цьому провідному вищому військовому навчальному закладі нашої держави. Відвідають Центр імітаційного моделювання та Центр підготовки офіцерів для багатонаціональних штабів, що діють при академії.

    Програмою візиту також передбачаються зустрічі пакистанських військових з представниками Міністерства закордонних справ України, Національного інституту проблем міжнародної безпеки при Раді Національної безпеки та оборони України.

    "Урядовий портал"

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.