• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Інтернет-центр відкрився в обласній бібліотеці Луганщини

    Опубликовано: 2006-03-28 17:59:00

    Сьогодні в електронному читальному залі обласної універсальної наукової бібліотеки ім.Горького відкрито публічний Інтернет-центр. В презентації Центру взяли участь представники облдержадміністрації, Посольства США в Україні, науковці, викладачі та студенти учбових закладів міста.

    Відкриття Центру стало результатом участі бібліотеки в конкурсі проектів „Інтернет для публічних бібліотек (LEAP)-V” за програмою Посольства США в Україні. Проект спрямований на подальший розвиток бібліотеки з метою задоволення потреб широкого кола користувачів.

    В рамках проекту на протязі двох років для читачів бібліотеки буде наданий безоплатний доступ до ресурсів Інтернет, навчання основам пошуку у Всесвітній мережі.

    В Центрі обладнані сім робочих місць користувачів, в тому числі одне робоче місце для людей з обмеженими фізичними можливостями. План реалізації проекту містить проведення інформаційних Інтернет-годин, віртуальних екскурсій, презентацій електронних ресурсів, створення тематичних добірок сайтів.

    "Урядовий портал"

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.