• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Єхануров зустрівся з новим власником "Криворіжсталі"

    Опубликовано: 2005-10-24 17:09:00
    Прем’єр-міністр України Юрій Єхануров провів зустріч з новим власником «Криворіжсталі» Лакшмі Мітталом. Глава Уряду привітав голову компанії Mittal Steel з перемогою на конкурсі з приватизації ВАТ «Криворіжсталь». Юрій Єхануров зазначив, що Уряд задоволений результатами конкурсу і приходом на український ринок найпотужнішого виробника сталі у світі.
     
    Зі свого боку, Лакшмі Міттал зазначив, що сьогоднішній конкурс є, насамперед, перемогою української влади і України в цілому, оскільки він пройшов максимально прозоро і забезпечив високий результат. На його думку, проведення чесного та публічного конкурсу з приватизації “Криворіжсталі” має стати базовим сигналом для потужних інвесторів, які зацікавлені працювати в Україні.
     
    У ході зустрічі Глава Уряду наголосив на необхідності виконання інвестором всіх соціальних зобов’язань, визначених приватизаційним договором.“Ми є серйозним гравцем, ми прийшли з серйозними намірами, і ми виконуватимемо свої інвестиційні зобов’язання”, - запевнив голова компанії Mittal Steel. Він додав, що, у першу чергу, це стосується розвитку соціальної інфраструктури на підприємстві та в місті. Йдеться, зокрема, створення нових робочих місць, соціального забезпечення робітників, будівництва лікарень та житла.
     
    За словами Лакшмі Міттала, першим кроком в роботі нового власника стане оптимізація активів «Криворіжсталі». Щоб визначити, куди спрямовувати інвестиції, ми маємо проаналізувати кожен сегмент виробництва, - зазначив він.Під час зустрічі також йшлося про можливу участь компанії Mittal Steel у приватизації Криворізького ГЗКОР.
     
    "Урядовий портал"
    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.