• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • До України прибула італійська військова делегація

    Опубликовано: 2005-10-26 16:25:00
    26 жовтня, в Україну з триденним візитом прибуває італійська військова делегація на чолі з начальником Штабу Оборони Італійської Республіки адміралом Джампаоло Ді Паола. Як передбачається програмою візиту, у четвер, 27 жовтня, у Генеральному штабі Збройних Сил України відбудеться церемонія офіційної зустрічі начальника Штабу Оборони Італійської Республіки, зустріч “віч-на-віч” адмірала Джампаоло Ді Паола з начальником Генерального штабу – Головнокомандувачем Збройних Сил України генерал-полковником Сергієм Кириченком, а також переговори у складі військових делегацій двох країн.
     
    Під час переговорів сторони планують проаналізувати стан двостороннього військового співробітництва, визначити напрями військової співпраці на середньострокову перспективу, обговорити можливість проведення спільних навчань. Крім того, представники військових делегацій України та Італії обміняються досвідом реформування збройних сил двох країн та підготовки підрозділів за стандартами НАТО.
     
    По завершенні переговорів начальник Штабу Оборони Італійської Республіки адмірал Джампаоло Ді Паола здійснить візит ввічливості до міністра оборони України Анатолія Гриценка. Програмою візиту військової делегації Італійської Республіки також передбачено відвідування Національної академії оборони України, де гості ознайомляться з Центром імітаційного моделювання та Центром підготовки офіцерів для багатонаціональних штабів.
     
    "Урядовий портал"
    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.