• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Ми так чекали тебе, Вова…

    Опубликовано: 2005-10-27 15:09:00
    Давно запрошений до нас в гості президент РФ Володимир Путін, який в передвиборчі часи частенько радував українців своїм появам і надзвичайною зацікавленістю нашою внутрішньою політикою, тепер не квапиться відгукуватися на дружній порив нашого гаранта.
     
    Єдиний поствиборчий візит Володимира Володимировича в березні особливою результативністю і теплотою не відрізнявся. Другий, обіцяний Віктором Чорномирдіним в жовтні, зважаючи на закінчення місяця навряд чи відбудеться.

    Помічник російського лідера Сергій Приходько пояснював все перевантаженістю графіка президента РФ. Не буде вільніше він і на початку листопада - Голландія, потім саміт організації Азіатсько-Тихоокеанського економічного співробітництва в південнокорейському місті Пусан, а відразу після цього візит до Японії. На середину грудня запланована участь Володимира Путіна в саміті Росія-АСЕАН в Малайзії.

    Для України місця в списку не знайшлося. Хоча про те, що візит Володимира Путіна в Україну відбудеться уже в жовтні, з упевненістю говорив і міністр закордонних справ України Борис Тарасюк, який, побувавши у вересні з візитом в Москві, отримав відповідне підтвердження від російської сторони.

    Пізніше російська сторона спростувала повідомлення про відміну візиту Володимира Путіна до України через те, що «офіційного оголошення візиту не було».

    Незважаючи ні на що, Міністерство закордонних справ України дотепер продовжує підготовку до візиту в Україну Президента Російської Федерації Володимира Путіна.

    Про це повідомив міністр закордонних справ України Борис Тарасюк на прес-конференції цього вівторкак. За його словами, під час візиту буде підписана угода про спрощений порядок перетину українсько-російського кордону жителями прикордонних областей.

    Також опрацьовуються і інші документи, які можуть бути підписані в ході візиту. Зокрема президенти України і Росії схвалять план дій комісії «Путін-Ющенко».

    Швидше за все широко анонсований візит Путіна в Україну може не відбутися і в першій половині листопада, і третій робочий візит Олега Рибачука і його прийом Путіним навряд чи цьому посприяє. Вочевидь ситуація в Україні не сприятлива для ВВ, куди комфортніше приймати представників українських протиборчих сил у себе вдома, або ж зачекати до виборів. Там уже можна поторгуватися про свою підтримку і висунути умови всім політичним гравцям.
     
    "Молодіжна правда"
    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.