• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Тернопільська влада своїх ніколи здає!

    Опубликовано: 2005-10-27 15:52:00
    Депутати Тернопільської обласної ради своїм рішенням не дали згоди на притягнення до кримінальної відповідальності голови облради Анатолія Жукінського.

    Про це повідомив у четвер, 27 жовтня, депутат облради Віталій Шафранський. "Депутати не підтримали звернення прокурора Тернопільської області Юрія Голуба", - сказав він.

    За притягнення Жукінського до кримінальної відповідальності проголосувало 5 депутатів, 25 – проти, 17 – утрималися і 20 – не голосували. За пропозицією депутатської комісії з регламенту сесія облради розглядала питання про притягнення Жукінського до кримінальної відповідальності в закритому режимі. У сесійному залі були присутні лише депутати обласної ради, депутати Верховної Ради Ярослав Джоджик (фракція УНП) та Олександр Устенко (фракція "Наша Україна"), виконуючий обов’язки прокурора Тернопільської області Микола Люшменко і начальник обласного управління міліції Василь Пісний.
     
    Прокуратура Тернопільської області затримала Анатолія Жукінського і порушила проти нього кримінальну справу за частиною 5 статті 191 Кримінального кодексу України (привласнення, розтрата майна чи привласнення майна шляхом зловживання службовим становищем). 23 квітня Тернопільський міський районний суд подовжив затримання Жукінського до 30 квітня. 29 квітня Жукінського відпустили під заставу у розмірі 500 тис. гривень, яку внесли його родичі.
     
    "Pronovosti"
    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.