• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Сьогодні розпочне свою роботу Проект ЄС "Розбудова громадянського суспільства"

    Опубликовано: 2005-10-28 10:09:00
    Сьогодні, 28 жовтня, в місті Слов’янськ, Донецька область, розпочне свою роботу Проект Європейського Союзу "Розбудова громадянського суспільства".
     
    Проект реалізується у партнерстві з Міністерством України у справах сім’ї, молоді та спорту та має дві основні мети:

    - підвищення спроможності недержавних організацій надавати соціальні послуги та бути чинниками соціальних змін у своїх громадах;

    - покращення взаємодії недержавних організацій і органів влади у соціальній сфері.

    Для реалізації завдань Проекту у м. Донецьк працює Центр соціального партнерства (ЦСП). Завданням фахівців Центру є технічна, методична та консультативна допомога державним та недержавним установам та організаціям, що надають соціальні послуги населенню.

    Відповідно до завдань Проекту планується проведення консультації для організацій Донецького регіону, в межах якого діє ДЦСП. Перша консультація стосовно діяльності громадських організацій, співпраці з органами влади та вирішенню соціальних проблем буде проведена в м. Слов’янськ для організацій міста та поблизу-розташованих населених пунктів (Слов’янський район ).

    До зустрічі запрошуються представники соціально-орієнтованих громадських та молодіжних організацій, державних установ та інших організацій, що працюють в соціальній сфері.

    "Молодіжна правда"
    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.