• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Ющенко взяв участь у церемонії покладання квітів до пам’ятника Невідомому солдату

    Опубликовано: 2005-10-28 11:02:00
    28 жовтня, у День 61-ї річниці визволення України від фашистських загарбників, Президент України Віктор Ющенко взяв участь у церемонії покладання квітів до пам’ятника Невідомому солдату у парку Вічної Слави.
     
    В урочистій церемонії взяли участь Голова Верховної Ради України Володимир Литвин, Прем'єр-міністр України Юрій Єхануров, Київський міський голова Олександр Омельченко, міністри Уряду України, народні депутати, голова Ради організацій ветеранів України Іван Герасимов.
     
    Президент України Віктор Ющенко також надіслав вітання українському народу і ветеранам війни, висловивши найщиріші слова подяки батькам і дідам, які ціною власної крові та неймовірних страждань вибороли право на життя і свободу. Глава держави наголосив, що постійна увага, турбота і піклування про захисників українського народу і європейської цивілізації повинна стати не тільки обов'язком держави, а й насущною потребою суспільства загалом і кожного громадянина України зокрема.
     
    PRESIDENT.GOV.UA
    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.