• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Куба розраховує на Україну

    Опубликовано: 2005-10-28 11:20:00
    Офіційна Куба очікує, що на голосуванні в ООН, що відбудеться 8 листопада, Україна підтримає проект резолюції Генеральної Асамблеї ООН із вимогою припинити блокаду острова.

    Як заявив посол Куби в Україні Хуліо Гармендія: „Хочеться вірити, що і цього разу Україна приєднається до світового співтовариства і підтримає проект кубинської резолюції на засіданні Генеральної Асамблеї ООН”. Минулого року за резолюцію проголосувало 179 країн-учасниць ООН. А два тижні тому вимогу до США припинити блокаду Куби висловив саміт лідерів країн Латинської Америки, Іспанії та Португалії. За оцінками кубинського уряду, прямі збитки Куби від економічної блокади становлять 82 мільярди доларів.

    Американські санкції не дозволяють країні ввозити продукти харчування та медичне обладнАння. Тому кубинський уряд кваліфікує американську політику, як геноцид проти кубинського народу.
     
    pronovosti.com
    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.