• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Торгун - кандидат на посаду міського голови Рівного від Руху

    Опубликовано: 2005-12-01 10:15:00
    Попри те, що основна увага майже всіх ЗМІ зосереджена на виборах до Верховної Ради, на думку багатьох експертів, політику в майбутній Україні після конституційної реформи визначатимуть саме органи місцевого самоврядування. Чи не цим, зрештою, пояснюється те, що іще задовго до початку виборчої кампанії маємо вже низку кандидатів на посаду міського голови Рівного. Народний рух також не залишився осторонь цього процесу.
     
    На конференції міської організації, яка відбулася 14 листопада, від НРУ кандидатом на посаду міського голови було висунуто відомого у Рівному підприємця, депутата міської ради, голову постійної комісії з питань підприємництва Юрія Торгуна. Однак, згідно з ухвалою Центрального Проводу Руху, кандидати від цієї партії на посади голів обласних центрів мають пройти «сито» партійного контролю і бути затвердженими керівним органом НРУ. Минулої суботи це і сталось: Провід Руху схвалив висування Юрія Торгуна кандидатом на посаду міського голови Рівного.
     
    Як відомо, нещодавно у конкурсі «Гордість міста» Ю.Торгун виборов першість у номінації «Підприємець року». Чи вдасться йому виграти перегони за посаду міського голови Рівного — покаже час.
     

    "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ"

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.