• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Вітання Віктора Ющенка працівникам прокуратури України

    Опубликовано: 2005-12-01 12:14:00
    Шановні друзі!
     
    Сьогодні ви відзначаєте своє професійне свято. Переконаний – це особливий день не тільки для працівників прокуратури, а й для всього українського суспільства.
     
    Україна прагне стати державою, основним пріоритетом якої є забезпечення прав і свобод громадян. Лише там, де панує верховенство права, людина може відчувати себе справді захищеною і вільною. Забезпечити це – ключове завдання прокуратури.
     
    Нині український прокурор має всі можливості повернути довіру громадян – сумлінно, якісно і відповідно до букви Закону виконувати свої професійні обов'язки. Упевнений – у наших силах підняти українську прокуратуру до європейського рівня.
     
    Найвищими пріоритетами прокурора та слідчого прокуратури має стати чесність і служіння українському народу. Громадськість чекає від вас справедливості та неупередженості, ефективної боротьби зі злочинністю, гідного захисту прав людини, прозорості та доступності, чутливості до людських проблем.
     
    Бажаю вам усіляких гараздів, успіхів та досягнень в ім'я України.
     

    Прес-служба Президента України

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.