• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Ющенко зустрівся з Прем’єр-міністром Великої Британії

    Опубликовано: 2005-12-01 12:25:00
    У Києві розпочалася зустріч Президента України Віктора Ющенка з Прем’єр-міністром Об’єднаного Королівства Великої Британії та Північної Ірландії Ентоні Блером, яка проходить у рамках Саміту Україна – ЄС. Про це ELCOMART Политика повідомила прес-служба Президента.
     
    З української сторони участь у зустрічі беруть: Борис Тарасюк – міністр закордонних справ, Арсеній Яценюк – міністр економіки, Олексій Івченко – перший заступник міністра палива та енергетики, голова правління НАК «Нафтогаз України».
     
    Британську сторону представляють: Джонатан Пауел – глава кабінету Прем’єр-міністра, Кім Даррок – радник з питань політики ЄС, Ентоні Філіпсон – особистий секретар Прем’єр-міністра та Роберт Брінклі – Надзвичайний та Повноважний Посол Об’єднаного Королівства Великої Британії та Північної Ірландії в Україні.
     
    Заплановано, що після зустрічі відбудеться церемонія підписання «Угоди між НАК «Нафтогаз України» та компанією «Шелл експлорейшн енд продакшн Б.В.» про співпрацю щодо спільного вивчення, розробки, видобування, маркетингу та продажу вуглеводів». Документ підпишуть Малькольм Бріндед – виконавчий директор групи компаній «Ройал Датч/Шелл» та Олексій Івченко.
     
    ELCOMART Политика
    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.