• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Ющенко: Головним підсумком Саміту Україна – ЄС є надання Україні статусу країни із ринковою економікою

    Опубликовано: 2005-12-01 14:20:00
    Найголовнішим підсумком Дев’ятого Саміту Україна – ЄС є прийняття чіткого політичного рішення відносно надання Україні статусу країни із ринковою економікою. Про це Глава української держави заявив на спільній прес-конференції за результатами Саміту.Про це ELCOMART Политика повідомила прес-служба Президента.
     
    «Зміна статусу тягне за собою цілий логічний ланцюжок змін основ наших відносин, у тому числі і в політиці антидемпінгових розслідувань, митних тарифів, платежів і таке інше», – сказав Президент та додав, що сьогодні Україна та ЄС «переключили режим відносин на якісно інший режим».
    Зміна статусу тягне за собою цілий логічний ланцюжок змін основ наших відносин, у тому числі і в політиці антидемпінгових розслідувань, митних тарифів, платежів і таке інше», – сказав Президент та додав, що сьогодні Україна та ЄС «переключили режим відносин на якісно інший режим».
     
    Стосовно технічних процедур, пов’язаних з оформленням ринкового статусу, то для цього можливо буде потрібно один-два місяці, відзначив Президент.
     
    ELCOMART Политика
    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.