• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Форум "Спільнота Демократичного вибору"

    Опубликовано: 2005-12-01 16:20:00
    Звертаємо вашу увагу стосовно участі Президента України Віктора Ющенка у Форумі “Спільнота Демократичного вибору”. Форум розпочався 30 листопада та триватиме до 2 грудня в Українському домі. Про це ELCOMART Политика повідомила прес-служба Президента.
     
    Спільнота Демократій є створеною у 1999 р. міжнародною коаліцією держав, які визначили метою свого об'єднання поширення демократичних принципів та консолідації демократичних інституцій у світі. 2 грудня у роботі Форуму візьме участь Президент України Віктор Ющенко.
     
    Планується, що у роботі Форуму також візьмуть участь: Президент Грузії Михаїл Саакашвілі, Президент Естонії Арнольд Рюйтель, Президент Словенії Янез Дрновшек, Президент Македонії Бранко Црвенковський, Президент Латвії Вайра Віке-Фрейберга, Президент Молдови Володимир Воронін, Президент Литви Валдас Адамкус, Президент Румунії Траян Бесеску. Крім того, на заході будуть присутні Віце-президент Болгарії Ангел Марін, Маршалек Сенату Польщі Богдан Борусевич, Генеральний секретар ОБСЄ Марк Перрен де Брішамбо, Генеральний секретар Ради Європи Тері Девіс.
     
    Для представників ЗМІ діятиме 3 зали: два на третьому поверсі та прес-центр. В залах буде пряма трансляція відеосигналу. В залах встановлені монітори. В прес-центрі трансляція йтиме російською мовою, у двох залах на третьому поверсі – відповідно українською та англійською.
     
    До вашої уваги! Запланована прес-конференція не відбудеться, оскільки з 10 до 12 години відбуватиметься пряма трансляція засідання НТКУ. Журналісти матимуть можливість в кулуарах спілкуватися з членами делегацій країн, що представлені на Форумі.
     
    ELCOMART Политика
    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.