• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Івано-Франківськ: Мешканці області підтримують голову ОДА

    Опубликовано: 2005-12-01 16:52:00
    Ми продовжуємо інформувати Вас з результатами опитування, проведеного Обласним Центром соціальних досліджень у листопаді 2005 року. Основною метою проведеного дослідження було вивчення політичних уподобань мешканців міста та області. На запитання відповідали 524 респонденти віком від 18 до 60 років, похибка складає 1,18%.
     
    Одним з важливих та актуальних питань було питання «Чи треба на Вашу думку змінити голову Івано-Франківської обласної державної адміністрації?». Опитування мало на меті з’ясувати ставлення мешканців міста та області до голови ОДА.
     
    Загалом можна стверджувати, що галичани задоволені роботою губернатора та вважають її ефективною і успішною. Свідченням цього є той факт, що 51,1% респондентів вважають, що не треба змінювати керівника області. З огляду на досить короткий термін керівництва областю Романом Ткачем високий відсоток підтримки губернатора респондентами є досить важливим показником.
     
    Для 25,9% опитаних було важко відповісти на це запитання. Це можна пояснити очікуваннями мешканців області щодо позитивних змін в майбутньому, оскільки на сьогодні ще пройшло небагато часу, щоб відбулися разючі зміни в суспільному та політичному житті області.
     
    Незадоволеними роботою Романа Володимировича Ткача є 22,2%, які вважають за необхідне змінити голову ОДА. Такий стан речей є цілком логічним з огляду на політичні уподобання респондентів, які вочевидь не підтримували Романа Ткача і до його призначення.Відмовились відповідати на поставлене запитання лише 0,8% опитаних. Таким чином, переважна більшість населення області підтримують діяльність Романа Ткача та хочуть бачити його керівником області в майбутньому.
     
    "ifPortal.net"
    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.