• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Володимир Кучма: "Профспілки — це потужна сила"

    Опубликовано: 2005-12-01 17:15:00
    На звітно-виборній конференції Федерації профспілок області голова РОДА наголосив, що «профспілки — це потужна сила, з якою співпрацює нинішня влада і яка зацікавлена у їх дієздатності, організаційній потужності». Як зазначив голова Федерації професійних спілок області Володимир Кучма: «Серед основних завдань діяльності Федерації профспілок області у звітному періоді було зміцнення соціального партнерства з облдержадміністрацією, об’єднання роботодавців з Федерацією профспілок області, участь у формуванні та реалізації обласних програм соціально-економічного розвитку».
     
    Крім соціально-економічного, ФПО забезпечують правовий захист своїх членів. В рамках цих завдань було здійснено понад дві тисячі відповідних перевірок підприємств і організацій, в ході яких були виявлені порушення законодавства про працю стосовно майже трьох тисяч працівників. Профспілками було ініційовано подання працівниками кількох тисяч заяв до комісій з трудових спорів, до суду про повернення заборгованої зарплати. Крім того, працівникам підприємств і організацій, профкомам надавались безкоштовно юридичні консультації та практична допомога у відстоюванні їх законних прав та інтересів. Про це повідомила прес-служба РОДА.
     

    "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ"

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.