• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Тарасюк зустрівся з Стефаном Меллером

    Опубликовано: 2005-12-06 10:24:00
    Під час візиту до Словенії Міністр закордонних справ України Борис Тарасюк провів зустріч з Міністром закордонних справ Республіки Польща Стефаном Меллером. Це була перша офіційна зустріч глави зовнішньополітичного відомства України з своїм нещодавно призначеним польським колегою.
     
    У ході зустрічі сторони обговорили пріоритети двосторонньої взаємодії на найближчу перспективу. Була висловлена обопільна зацікавленість у поглибленні стратегічного партнерства між Україною і Польщею, збереженні динамізму двосторонніх стосунків та напрацьованої інституційної бази співробітництва. Глави зовнішньополітичних відомств України та Польщі відзначили принципову важливість подальшої взаємодії у питаннях інтеграції України до ЄС та НАТО, а також обговорили ситуацію в регіоні.
     
    З українського боку було висловлено вдячність за постійну підтримку Польщею європейської інтеграції України. Під час бесіди сторони також обговорили питання багатостороннього співробітництва та розвитку взаємодії у торговельній і інвестиційній сферах, енергетичній співпраці та реалізації проекту ЄАНТК. Співрозмовники домовились про здійснення візиту польським міністром до України на початку наступного року.
     

    Прес-служба МЗС

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.