• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Зустріч Тарасюка з киргизьким колегою

    Опубликовано: 2005-12-06 15:11:00
    Сьогодні під час візиту до Словенії відбулася зустріч Міністра закордонних справ України Бориса Тарасюка зі своїм колегою з Киргизької Республіки Алікбеком Джекшенкуловим. Сторони обговорили питання про прискорення підписання двостороннього протоколу про доступ на ринки товарів і послуг в рамках вступу України до Світової організації торгівлі (СОТ).
     
    Представники України та Киргизької Республіки обговорили сучасний стан і перспективи двосторонніх відносин, а також взаємодію в рамках міжнародних організацій.
     
    Борис Тарасюк підкреслив, що українська сторона вважає Киргизьку Республіку своїм важливим зовнішньополітичним і зовнішньоекономічним партнером у регіоні Центральної Азії і зацікавлена в подальшому розвитку українсько-киргизьких відносин, заснованих на принципах взаємовигідного і рівноправного партнерства.
     
    В рамках вступу до СОТ Україні залишається підписати ще сім двосторонніх угод про доступ на ринки товарів з Єгиптом, Панамою, США, Австралією, Вірменією, Киргизстаном і Тайванем.
     
    Прес-служба НРУ  
    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.