• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Ющенко має намір зняти своє прізвище з виборчого списку НСНУ

    Опубликовано: 2005-12-06 17:50:00
    Президент України Віктор Ющенко має намір зняти своє прізвище з виборчого списку НСНУ, щоб не допустити розколу в команді своїх політичних партнерів. Про це ELCOMART Политика повідомила прес-служба Президента.
     
    «Я не скористаюся цією можливістю з однієї причини – щоб інші демократичні сили відчували однакову увагу Президента, щоб прізвище Президента не розколювало команду партнерів», – сказав В. Ющенко сьогодні в інтерв’ю журналістам у Білій Церкві.
     
    Глава держави наголосив, що спрямує всі свої зусилля на те, щоб «демократичний блок політичних сил, які сповідують ідеали Помаранчевої революції, відчув підтримку Президента».
     
    Водночас В. Ющенко зазначив, що вважає логічною зроблену йому членами НСНУ пропозицію очолити виборчий список блоку. Президент також заявив, що задоволений списком, складеним НСНУ. «Я пишаюся кожною людиною у цьому списку», – сказав він, підкресливши, що метою списку було «зібрати людей, які можуть вести чесну політику».
     
    ELCOMART Политика
    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.