• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Ющенко і Путін спробують вирішити газові проблеми по телефону

    Опубликовано: 2005-12-06 17:54:00
    Сьогодні ввечері Президент України Віктор Ющенко має намір у телефонній розмові з Президентом Російської Федерації Володимиром Путіним обговорити українсько-російські відносини у газовій сфері. Про це Глава Української держави заявив сьогодні у Білій Церкві в інтерв’ю журналістам.
     
    В.Ющенко висловив сподівання, що консультації з експертами, які він проводив протягом кількох останніх тижнів, позитивно вплинуть на вирішення низки ключових питань у цій сфері. Йдеться зокрема про перехід від бартерної на монетарну форму розрахунків за поставки російського газу в Україну, лібералізацію тарифів за його транзит та поставку. Президент нагадав, що ці питання протягом останніх місяців були головними на українсько-російських переговорах, де обговорювалася співпраця двох держав у газовій сфері. «Думаю, скоро ми завершимо економічні і політичні взаємні консультації із цього питання», – сказав В. Ющенко. Про це ELCOMART Политика повідомила прес-служба Президента.
     
    ELCOMART Политика       
    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.