• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Тарасюк зустрівся з Міністром закордонних справ Бельгії

    Опубликовано: 2005-12-07 11:12:00
    6 грудня ц.р. під час перебування у Любляні (Словенія) відбулася зустріч Міністрів закордонних справ України та Бельгії Бориса Тарасюка та Карела де Гухта. У ході зустрічі сторонами було досягнуто попередньої згоди щодо проведення, під час головування у 2006 р. Бельгії в ОБСЄ, двосторонніх консультацій з питань врегулювання заморожених конфліктів, зокрема, щодо Придністровського врегулювання.
     
    Б.Тарасюк та К.де Гухт обговорили можливості двосторонньої взаємодії у реалізації євроінтеграційних та євроатлантичних прагнень України. Глави зовнішньополітичних відомств України та Бельгії високо оцінили динамічний розвиток двостороннього політичного діалогу з початку демократичних перетворень в Україні, поглиблення співробітництва в економічній, гуманітарній та культурній сферах.
     
    Зокрема, було домовлено найближчим часом узгодити терміни візиту в Україну Прем’єр-міністра Бельгії Гі Верхофстадта та активізувати роботу щодо організації у 2006 р. виставки „100 років бельгійської присутності в Україні”.
     

    Прес-служба МЗС

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.