• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Україна і Туреччина проведуть ревізію відносин у військовій сфері

    Опубликовано: 2005-12-07 17:22:00
    Проблемні питання, які перешкоджають розвитку взаємовідносин між військовими відомствами України та Туреччини були обговорені міністрами оборони цих країн Анатолієм Гриценком та Мехметом Векді Гонулом у Вашингтоні.
     
    Керівники військових делегацій, які брали участь у 10-й щорічній конференції міністрів оборони країн Південно-Східної Європи, проаналізували спільну діяльність у рамках „Блексіфор”, але дійшли висновку, що країни Чорноморського басейну, якими є Україна і Туреччина мають співпрацювати більш ефективно заради забезпечення безпеки у європейському регіоні.
     
    Анатолій Гриценко та Мехмет Векді Гонул домовилися, що найближчим часом групи експертів від оборонних відомств двох країн проведуть ревізію стану двостороннього співробітництва і запропонують шляхи щодо його покращення та підвищення ефективності.
     

    Прес-служба МО

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.