• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Ткач провів оперативну нараду

    Опубликовано: 2005-12-12 12:35:00

     В понеділок, 12 грудня, голова обласної державної адміністрації Роман Ткач провів оперативну нараду за підсумками минулого тижня та з питань роботи тижня поточного. На нараді були присутні голова обласної ради Василь Брус, заступник голови обласної ради Романія Постолянюк, заступники голови ОДА Андрій Романчук, Дмитро Шлемко та Богдан Борович, керівники управлінь та апарату ОДА.

    Як зазначив Р.Ткач, 7 грудня відбулось засідання Кабінету Міністрів, на якому розглядались питання про стан соціально-економічного розвитку Івано-Франківської та Миколаївської областей. Нагадаємо, що оцінка соціально-економічного розвитку областей здійснювалась за 32 показниками. За словами Р.Ткача, майже за всіма показниками відзначена позитивна динаміка розвитку Івано-Франківської області. В ході засідання Кабміну було також визначено, що форми оцінювання роботи облдержадміністрацій будуть змінені.

    Роман Ткач також повідомив, що 9 грудня урядова делегація на чолі з Прем’єр-міністром України Юрієм Єхануровим відвідала Литовську Республіку. Серед супроводжуючих осіб був присутній і голова Івано-Франківської обласної державної адміністрації. Відбулись зустрічі з Президентом Литовської Республіки Валдасом Адамкусом та Прем’єр-міністром Альгірдасом Бразаускасом. Крім того була підписана Угода про торговельно-економічне, науково-технічне та культурне співробітництво між Івано-Франківською областю і Паневєжським повітом, яку підписали голова ІФ ОДА Роман Ткач та Начальник Паневежського повіту Г. Умбрасєнє.

    За словами начальника головного фінансового управління Галини Карп, до кінця року будуть повністю профінансовані заробітна плата, енергоносії та послуги зв’язку. Керівник апарату ОДА Василь Тимків повідомив, що керівники управлінь пропозиції щодо плану роботи на наступний рік подали. А на четвер, 15 грудня, заплановане чергове засідання сесії обласної ради.
     

    "Івано-Франківська облдержадміністрація"

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.