• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Націоналісти висунули свої вимоги до Росії

    Опубликовано: 2005-12-27 15:50:00
    Конгрес Українських Націоналістів, Молодіжний Націоналістичний Конгрес та Київське крайове братство ветеранів ОУН-УПА сьогодні, 27 грудня, пікетували посольство Російської Федерації у Києві. Представники націоналістичних організацій вимагали від керівництва Росії припинити газовий шантаж України дотримуватися міжурядових угод, згідно з якими ціни на російський газ для України є незмінними до 2009 року.
     
    Близько сотні пікетувальників скандували: „Шантаж не пройде!”, „НАК – так!”, „Є Угода!”, та тримали в руках плакати „Нафтогаз на захисті національних інтересів!”, „260 дол. за куб. метр газу = ЧФ у Новоросійськ”, „Міняємо Шуфрича, Медведчука, Вітренко та Симоненка на мільярд кубометрів газу!”.
     
    Учасники пікету передали до посольства Росії книгу Петра Кардаша „Злочин” про голодомори та репресії, організовані московським режимом проти українського народу.
     
    „Сьогодні ми вимагаємо від Росії в своїх словах та вимогах спиратися на чинні угоди і не влаштовувати істерику, адже оббріхування України з вуст російських високопосадовців, яке тиражують російські ЗМІ, вже перейшло всі межі,” – прокоментував вимоги пікету Голова Київської міської організації Молодіжного Націоналістичного Конгресу Олександр Резніченко.
     
    Представник МНК також додав: „Ми впевнені, що сьогодні керівництво України займає правильну конструктивну позицію та виконує усі взяті зобов’язання. Однак, якщо позиція російського уряду не зміниться, ми будемо вимагати вже від української влади діяти жорсткіше: підвищити орендну ренту для Чорноморського Флоту Росії та станцій РЛС, збільшити вартість транзиту російського газу українською територією.”
     

    "Націоналістичний Портал"

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.